Wat kunt u zelf doen
aan een gezonde mond?
Naar Mondzorg

Een afspraak maken

Wilt u gebeld worden voor een afspraak, vul dan uw gegevens in op het afsprakenformulier en klik op 'Verzenden'. De assistente neemt dan spoedig contact met u op voor het plannen van een afspraak.

Wilt u overdag telefonisch een afspraak maken? Neemt u dan contact op met de assistente, telefoon: 071-5171628. De assistente is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 15.00 uur en op vrijdag tot 13.00 uur.

Komt u voor de eerste keer? Neem dan een geldig legitimatiebewijs en uw verzekeringspas mee. Wij zijn als zorgverlener verplicht om het burgerservicenummer (BSN) van iedere patient in onze administratie op te nemen en uw identiteit te controleren. 

Bent u verhinderd en wilt u uw afspraak verzetten of afzeggen? Doe dat dan 48 uur van tevoren door een e-mail te sturen naar balie@leidsehouttandartsen.nl. Zo voorkomt u dat uw gemiste afspraak in rekening wordt gebracht.

Ons adres:
Houtlaan 59, 2334 CK Leiden.

Uw Privacy

Wij verwerken medische gegevens van onze patiënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens hebben wij privacy hoog in het vaandel staan. In onze privacyverklaring kunt u lezen welke persoonsgegevens wij verwerken en waarvoor. Tevens staat in de privacyverklaring opgenomen welke rechten u hebt. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u contact opnemen met de praktijk. Onze Privacyverklaring is via onderstaande link te downloaden.

Bel mij voor een afspraak