Home » Over de praktijk

Over de praktijk

Over ons

In onze tandartsen- en mondhygiënisten praktijk willen we een bijdrage leveren aan de algehele gezondheid door het verlenen van kwalitatief hoogwaardige tandheelkundige zorg. Onze missie is om je met een “glimlach de deur weer uit te laten gaan”.

Meer

Het team

Over het team

Met een team van enthousiaste tandartsen, mondhygiënisten, (paro) preventie-assistenten en tandartsassistenten staan wij klaar om je de beste en hoogwaardige mondzorg voor je gebit te leveren.

Meer

Afspraak maken

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken? Wij maken graag tijd voor je. Vaak kan dit al op korte termijn.

Meer

Praktijkregels

Praktijkregels

In onze praktijk hebben wij als doel om de beste hoogwaardige kwaliteit en zorg te leveren. Praktijkregels vormen een cruciaal onderdeel hiervan.

Meer

Inschrijven

Inschrijven

Wil je je inschrijven? Dat kan makkelijk door het inschrijfformulier in te vullen.

Meer

Betaling en tarieven

Tarieven en facturering

De tandartstarieven worden jaarlijks vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (Nza). Op onze facturen staan alle handelingen die door de tandarts, mondhygiënist en/of (paro) preventie-assistent zijn uitgevoerd. Deze handelingen heten prestaties. Alle prestaties hebben een eigen code, die bestaat uit één letter en twee of drie cijfers. Aan iedere code is een tarief gekoppeld.

Meer

Werken bij..

Werken  bij

Onze missie is dat iedereen met een stralende glimlach de deur weer uit gaat. Dat geldt niet alleen voor onze patiënten, maar ook voor onze medewerkers. Ben je geïnteresseerd om te komen werken in onze praktijk……..?

Meer

Leidsehout tandartsen
Leidsehout tandartsen
Leidsehout tandartsen
Leidsehout tandartsen
Leidsehout tandartsen
© 2024 Leidse Hout Tandartsen & Mondhygiënisten | fotografie: Studio309 | realisatie site: Webmonnik.nl