Home » Over de praktijk » Over ons

Over Leidsehout Tandartsen en Mondhygiënisten

Welkom bij de Leidse Hout Tandartsen & Mondhygiënisten. Onze sfeervolle praktijk is een moderne, groeiende praktijk die is opgezet in 2021. In onze tandartsen- en mondhygiënisten praktijk willen we een bijdrage leveren aan de algehele gezondheid door het verlenen van kwalitatief hoogwaardige tandheelkundige zorg. Onze missie is om je met een “glimlach de deur weer uit te laten gaan”.

Kwalitatief goede zorg voor de patiënt is vanzelfsprekend de basis in onze praktijk. We werken daartoe met een gekwalificeerd team in een professionele omgeving met moderne technieken. Door te werken met verschillende differentiaties (tandartsen, assistentes, (paro) preventie-assistentes en mondhygiënisten) kunnen we mondzorg op maat bieden. Aandacht voor bij- en nascholing is daarbij vanzelfsprekend. Daarnaast zijn we een erkend leerbedrijf en leiden we zowel tandartsen als tandartsassistentes op. Zo zijn we op zoek naar continue optimalisatie met als doel jou de best mogelijke mondzorg te bieden.

Medewerkers
Prettige sfeer

Persoonlijk in een prettige sfeer

We streven ernaar om je behandeling zo persoonlijk en comfortabel te maken. Dat betekent tijd en ruimte om rustig je verhaal te doen. Of het nu gaat om je tandheelkundige zorgen, of dagelijkse zaken, we luisteren naar jouw behoeften en wensen. Onze patiënten staan centraal. We denken oplossingsgericht om je de beste zorg te bieden.

Een warme, gezellige sfeer is waar we voor staan. Omdat we geloven dat een prettige omgeving bijdraagt aan een positieve ervaring bij de tandarts. We streven ernaar om, ondanks zorgen of angst, elke afspraak prettig te maken. Of het nu gaat om een periodieke controle, een behandeling of een gesprek over mogelijke oplossingen, we zijn er om jou te ondersteunen en te begeleiden. Jouw tevredenheid en welzijn zijn onze prioriteit.

Communicatie en transparantie

Communicatie en transparantie vinden we van wezenlijk belang. We werken op basis van wederzijds respect voor elkaar; zowel naar onze behandelaren als de assistentes en de balie. Een open dialoog en een prettige manier van elkaar bejegenen is onze stelregel. Alleen zo kunnen we met elkaar tot de beste zorg, oplossingen en resultaten komen.

We hanteren een lange termijn benadering waarin preventie en samenwerking met de patiënt centraal staan. Ons streven is om zoveel mogelijk met een vaste tandarts, mondhygiëniste of preventie-assistent te werken. Dat schept een band en creëert een relatie, zodat je je vertrouwd voelt in de praktijk. Het kan zijn dat bij spoed, ziekte of vakantie, je een andere behandelaar krijgt. Dit wordt van te voren overlegd en besproken.

Communicatie en ttransparantie
Met een glimlach de deur uit

Waarom met een “Glimlach de deur uit

Een stralende glimlach is niet alleen een esthetisch kenmerk, maar ook een symbool van zelfvertrouwen, geluk en een teken van een goede mondgezondheid. Het belang van een stralende glimlach gaat verder dan alleen cosmetische aspecten en omvat zowel fysieke als emotionele voordelen. Onderzoek heeft aangetoond dat lachen en glimlachen stress verminderen, de stemming verbeteren en zelfs het immuunsysteem versterken.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in onze praktijk en samen te werken aan een stralende glimlach en een gezonde mondhygiëne.

Leidsehout tandartsen
Leidsehout tandartsen
Leidsehout tandartsen
Leidsehout tandartsen
Leidsehout tandartsen
© 2024 Leidse Hout Tandartsen & Mondhygiënisten | fotografie: Studio309 | realisatie site: Webmonnik.nl