• Inschrijven
Home » Over de praktijk » Inschrijven

Inschrijven

Iedereen is van harte welkom in onze praktijk!
Inschrijven gaat eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

Je kan je ook inschrijven door te bellen voor een afspraak en bij de balie het inschrijfformulier in te vullen.

Intake

Inschrijfformulier

Eerste bezoek

Voor het eerste bezoek aan onze praktijk is het raadzaam 5 minuten eerder te komen voor het invullen van een gezondheidsvragenlijst, zodat we inzicht krijgen in je medische situatie. Voor de inschrijving in onze praktijk is een ID nodig. We verzoeken je daarom deze mee te nemen.

We zullen je ook vragen je patiëntendossier van de vorige behandelaar op te vragen. Zo hebben we je tandheelkundige verleden goed in beeld en kunnen we de behandelingen naar de toekomst goed opstarten.

Ons advies is om ieder half jaar een afspraak bij de tandarts te maken voor controle en de gebitsreiniging bij de mondhygiënist of (paro) preventie-assistent. Dit kan in een gecombineerde afspraak. Je kan telefonisch, per mail of aan de balie een afspraak maken.

Uiteraard kan het voorkomen dat je voor een afspraak verhinderd bent. Laat dit dan tijdig weten. Bel tenminste 48 uur van tevoren af. Bij het niet nakomen of niet tijdig annuleren van een afspraak, moeten we helaas de voor jou gereserveerde tijd in rekening brengen.

Zie ook praktijkregels

Eerste bezoek
© 2024 Leidse Hout Tandartsen & Mondhygiënisten | fotografie: Studio309 | realisatie site: Webmonnik.nl