Home » Over de praktijk » Werken bij

Werken bij Leidsehout Tandartsen en Mondhygiënisten

Welkom bij de Leidse Hout Tandartsen & Mondhygiënisten. Onze missie is dat iedereen met een stralende glimlach de deur weer uit gaat. Dat geldt voor onze patiënten én voor onze medewerkers. In onze praktijk heerst een informele sfeer, waar we humor, gezelligheid en plezier belangrijk vinden. Het teamgevoel is sterk. We zijn er om elkaar te helpen, in alle opzichten. Relaties zijn voor ons van grote waarde. Onderling en met onze patiënten.

Werken bij
Ieder mens is uniek

Ieder mens is uniek

Wij geloven dat iedere mens uniek is en de ruimte moet hebben om zichzelf te kunnen zijn, zowel in werk als thuis. Het welzijn van onze patiënten begint bij de mensen achter de schermen.

Alleen dan kan je schitteren, plezier hebben, verbinding maken en contact hebben met de patiënten. Je bent niet zomaar een tandartsassistent, mondhygiënist, balie-assistent of tandarts. Je bent een belangrijk onderdeel van ons team, waarin jouw passie voor tandheelkunde en zorg voor onze patiënten van onschatbare waarde is. We staan dan ook open voor elkaars mening en ideeën. Initiatief en pro-activiteit wordt op prijs gesteld, omdat we geloven dat dit leidt tot de beste zorg voor onze patiënten. Samen streven we naar excellentie, elke dag weer.

Alles is bespreekbaar

Je talenten ontwikkelen of doorgroeien? Alles is bespreekbaar. Je krijgt alle ruimte om je in vrijheid en met vertrouwen in een veilige en warme omgeving verder te ontwikkelen.

Wil je bijdragen aan het met een glimlach de deur uit gaan van onze patiënten? Heb jij kwaliteit en zorg voor onze patiënten ook hoog in het vaandel staan? Samen maken we het verschil!

Stuur een (open) sollicitatie met motivatie en CV naar administratie@leidsehouttandartsen.nl.

Alles is bespreekbaar

Leidsehout tandartsen
Leidsehout tandartsen
Leidsehout tandartsen
Leidsehout tandartsen
Leidsehout tandartsen
© 2024 Leidse Hout Tandartsen & Mondhygiënisten | fotografie: Studio309 | realisatie site: Webmonnik.nl