Home » Over de praktijk » Werken bij » Tandartsassistent – 24 uur

Vacature tandartsassistent 24 uur

Welkom bij de Leidse Hout Tandartsen en Mondhygiënisten! Wij zijn een algemene, groeiende en moderne praktijk. We bieden tandheelkundige zorg en mondhygiëne voor het hele gezin in een ontspannen, plezierige omgeving. Onze missie is altijd oplossingsgericht naar de patiënt, zodat ze met een mooie en tevreden glimlach de deur uit gaan. Samen met een team van enthousiaste tandartsen, mondhygiënisten, (paro)preventieassistenten, tandartsassistenten en balie-assistenten is ons doel hoogwaardige tandheelkundige zorg aan de patiënt te leveren.

Wat ga je doen?

Als tandartsassistent ben je een onmisbare schakel in onze praktijk. Je biedt ondersteuning aan de tandartsen bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van patiënten behandelingen. Afhankelijk van je kennis en ervaring voer je soms ook onderdelen van tandheelkundige behandelingen uit.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de apparatuur en instrumenten waar de behandelaars mee werken. Je zorgt ervoor dat alle behandelaars steeds op tijd de schone instrumenten en apparatuur tot hun beschikking hebben door het ophalen van de gebruikte instrumenten en het zorgen voor de reiniging en sterilisatie. In het weekrooster zie je bij welke behandelaar je per dag werkt of dat je in de sterilisatieruimte staat.

Het werk is veelzijdig, geen dag is hetzelfde. Door te plannen en te anticiperen zorg je ervoor dat alles goed verloopt. Door prioriteiten te stellen en de rust te bewaren zorg je dat alle behandelaren steeds prettig en veilig kunnen werken.

Wat bieden wij?

In de praktijk heerst een informele sfeer, waar we humor en gezelligheid belangrijk vinden. Het teamgevoel is sterk. Samen maken we het verschil! We zijn er om elkaar te helpen, in alle opzichten. Relaties zijn voor ons van grote waarde. Onderling en met onze patiënten, altijd met respect en transparant. We vinden je persoonlijkheid het belangrijkst en staan dan ook open voor elkaars mening en ideeën. Wij leiden je op tot een allround tandartsassistent in een open en veilige omgeving. En wil je doorgroeien? Alles is bespreekbaar. Je krijgt alle ruimte om met vertrouwen en vrijheid je verder te ontwikkelen.

Vanzelfsprekend horen leuke teamuitjes, borrels en een marktconform salaris bij onze praktijk.

Wat zoeken wij?

Naast gezelligheid en humor zoeken wij:

  • Minimaal HAVO werk- en denkniveau of een afgeronde MBO opleiding tandartsassistent
  • (Stage) ervaring als tandartsassistent
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een vriendelijke, positieve houding
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk
  • Stressbestendig en nauwkeurig
  • Empatisch en dienstbaar

Heb je interesse?

Herken jij jezelf in deze omschrijving en ben je klaar voor een volgende stap? Dan heten we je graag welkom in ons team. We zien je CV heel graag tegemoet. Je kan het sturen naar administratie@leidsehouttandartsen.nl. Toch nog een vraag? Mail ons dan ook, of kijk op deze website.

Leidsehout tandartsen
Leidsehout tandartsen
Leidsehout tandartsen
Leidsehout tandartsen
Leidsehout tandartsen

© 2024 Leidse Hout Tandartsen & Mondhygiënisten | fotografie: Studio309 | realisatie site: Webmonnik.nl