Home » Over de praktijk » Team » Saskia Teleng
Saskia Teleng

Over tandartsassistent Saskia Teleng

Functie: Tandartsassistent

Als tandartsassistente assisteer ik de tandartsen bij hun werkzaamheden bij de patiënten. Denk hierbij aan het klaarzetten van diverse hulpmiddelen zodat de tandartsen hun werkzaamheden vlot en adequaat kunnen uitvoeren. Tevens noteer ik de uitgevoerde verrichtingen van de tandartsen bij de patiënten in hun patiëntendossier. Daarnaast sta ik regelmatig in de omloop. Dit houdt in dat ik o.a. zorg draag dat de behandelkamers volledig voorzien zijn zodat de tandartsen hun werkzaamheden goed kunnen uitvoeren.

Vragen aan Saskia

Wat doe je graag in je vrije tijd?

 In mijn vrije tijd vind ik het leuk om lekkere taarten te boeken. Daarnaast vind ik het ook leuk om in de keuken wat nieuwe gerechten of variaties op bestaande gerechten uit te proberen. Uiteraard besteed ik mijn vrije tijd aan mijn twee kinderen en dan voornamelijk bij hun school en sport.

Wat is het mooiste compliment dat je ooit hebt ontvangen in je functie?

Regelmatig hoor ik patiënten de opmerking maken dat zij blij zijn wanneer ik aanwezig ben bij hun behandeling, of het nu om een controle gaat of om een andere behandeling. Dat geeft deze patiënten rust en vertrouwen en dat stelt hen gerust.

Welke drie woorden beschrijven jou het best en waarom?

 Zorgzaam, Mensenmens en Creatief. Werk graag samen met andere collega’s om het beste resultaat te bereiken bij de patiënten. Het ondersteunen en helpen van collega’s waar nodig is.

© 2024 Leidse Hout Tandartsen & Mondhygiënisten | fotografie: Studio309 | realisatie site: Webmonnik.nl