Met een glimlach 
de deur weer 
uit
Maak een afspraak

Nieuwe praktijk naast ziekenhuis Alrijne

Tandartsenpraktijk Groeneveld en tandartsenpraktijk Snoep zijn samen gegaan op een frisse nieuwe locatie  gelegen aan het Leidse Hout. Vanaf 8 februari zijn de deuren van de nieuwe praktijk aan de Houtlaan 59 in Leiden geopend.

Beide praktijken gaan verder onder een nieuwe naam: ‘ Leidse Hout Tandartsen en Mondhygiënisten'. De nieuwe praktijk is gevestigd op de eerste verdieping in het gebouw links naast de parkeergararage van het Alrijne ziekenhuis Leiden. 

Coronamaatregelen

Het wordt zeer op prijs gesteld wanneer u bij verdachte symptomen de afspraak verzet. Tijdens uw bezoek aan onze praktijk vragen we u om de volgende regels in acht te nemen: draag een mondmasker in de wachtkamer. Bij binnenkomst kunt u uw handen desinfecteren. Kom exact op tijd, dit om drukte te voorkomen. Vertrek meteen na de behandeling.
 
Indien er sprake is van begeleiding, verzoeken wij u om degene die u begeleidt alleen af te zetten en daarna meteen te vertrekken of buiten te wachten. Voor de behandeling krijgt u een mondspoelmiddel dat u 30 seconden in de mond mag houden. Wij bedanken u voor de medewerking.

De praktijk

Leidse Hout Tandartsen & Mondhygiënisten biedt tandheelkundige zorg en mondhygiëne voor het hele gezin in een ontspannen, plezierige omgeving. Een pijnvrije behandeling en een mooie, tevreden glimlach bij uw vertrek zijn onze missie. Kwaliteit in onze dienstverlening is vanzelfsprekend; wij hanteren de modernste technieken en worden voortdurend bijgeschoold. Ook voor esthetische orthodontie kunt u bij ons terecht. 

Mondhygiëne praktijk

We hebben een uitgebreide praktijk voor mondhygiëne. Met ervaren mondhygienisten en preventieassistenten. 
De praktijk voor mondhygiëne kan door iedereen worden bezocht voor een behandeling. Ook voor patiënten die bij een andere tandarts zijn ingeschreven. De behandelgegevens worden dan gedeeld met de eigen tandarts.

Meer lezen

Spoeddienst

Wanneer de praktijk gesloten is, kunt u gebruik maken van onze spoeddienst. Wij zijn lid van de Leidse Tandartsen Vereniging, die actief is in Leiden, Oegstgeest, Warmond en Leiderdorp.
Voor de dienstdoende tandarts klikt u op onderstaande button.

Naar SPOEDDIENST

Openingstijden

Maandag: 8.00 - 17.00 uur
Dinsdag: 8.00 - 17.00 uur
Woensdag: 8.00 - 17.00 uur
Donderdag: 8.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 8.00 - 16.00 uur

Voor spoedeisende klachten tijdens openingstijden kunt u  telefonisch contact met ons opnemen. U kunt dan vaak dezelfde dag nog terecht met uw klachten.

Ons team

Een plezierige omgang met onze patiënten staat hoog in ons vaandel. Kwaliteit in onze dienstverlening is vanzelfsprekend; wij hanteren de modernste technieken en worden voortdurend bijgeschoold. Tevens onderhouden wij goede contacten met diverse tandheelkundige specialisten in de regio voor een spoedige doorverwijzing indien dat nodig blijkt te zijn.

Vincent Groeneveld

Tandarts 
BIG 39045444902

Rob Snoep

Tandarts
BIG 39023980202

Liza van Leesten

Tandarts 
BIG 19921709002

Harry Betcke

Tandarts 
BIG 69019952202

Tineke Rozendal

Mondhygiënist

Puna Farooq

Paro-preventieassistent

Suzanne Poortman

Paro-preventieassistent

Lena Meeldijk

Tandartsassistent & preventieassistent

Karin Hartevelt

Praktijkmanager 

Dina Leergaard

Tandartsassistent

Yvonne Langeveld

Tandartsassistent

Monique Heemskerk

Tandartsassistent

Pietie Star

Tandartsassistent

Edina Bibuljica

Tandartsassistent

Saskia Teleng

Tandartsassistent

Shanti Schneider

Tandartsassistent

Anita Melkonian

Stagiaire

Een afspraak maken

Wilt u gebeld worden voor een afspraak, vul dan uw gegevens in op het afsprakenformulier en klik op 'Verzenden'. De assistente neemt dan spoedig contact met u op voor het plannen van een afspraak.

Wilt u overdag telefonisch een afspraak maken? Neemt u dan contact op met de assistente, telefoon: 071-5171628. De assistente is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 15.00 uur en op vrijdag tot 13.00 uur.

Komt u voor de eerste keer? Neem dan een geldig legitimatiebewijs en uw verzekeringspas mee. Wij zijn als zorgverlener verplicht om het burgerservicenummer (BSN) van iedere patient in onze administratie op te nemen en uw identiteit te controleren. 

Bent u verhinderd en wilt u uw afspraak verzetten of afzeggen? Doe dat dan 24 uur van tevoren door een e-mail te sturen naar balie@leidsehouttandartsen.nl. Zo voorkomt u dat uw gemiste afspraak in rekening wordt gebracht.

Ons nieuwe adres: Houtlaan 59, 2334 CK Leiden.

Uw Privacy

Wij verwerken medische gegevens van onze patiënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens hebben wij privacy hoog in het vaandel staan. In onze privacyverklaring kunt u lezen welke persoonsgegevens wij verwerken en waarvoor. Tevens staat in de privacyverklaring opgenomen welke rechten u hebt. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u contact opnemen met de praktijk. Onze Privacyverklaring is via onderstaande link te downloaden.

Bel mij voor een afspraak

Tandheelkunde in het nieuws

In deze rubriek houden we u op de hoogte van actuele tandheelkundige artikelen in de media.

Flossen tegen Alzheimer uit De Volkskrant | september 2019 (copyright: De Volkskrant)

Kunst in de praktijk

De praktijk heeft ook artistieke patiënten. Hun talent verdient een podium in onze praktijk. De nieuwe expositie is binnenkort in de praktijk te bekijken. De schilderijen zijn te koop. Meer info: aan de balie.