Met een glimlach 
de deur weer 
uit
Maak een afspraak

Algemene, nieuwe tandartsenpraktijk in Leiden, dichtbij Oegstgeest

Wij zijn een algemene, moderne en groeiende tandartsenpraktijk, waar we met een team van enthousiaste tandartsen, mondhygiënisten en (paro) preventie-assistenten werken aan de beste mondzorg voor uw gebit.

De praktijk is gevestigd op de Houtlaan 59 in Leiden tegenover park ‘De Leidse Hout’ dichtbij Oegstgeest en naast de parkeergarage van het Alrijne ziekenhuis.

Bent u op zoek naar een tandarts? In onze praktijk is iedereen van harte welkom. We nemen nog nieuwe patiënten aan.

Tandheelkundige behandelingen

In de tandartsenpraktijk kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen: van periodieke controles, vullingen, kronen en bruggen, wortelkanaalbehandelingen, implantaten, tot esthetische tandheelkunde. Speciale aandacht is er voor kinderen en voor patiënten met angst voor de tandarts.
Een goede mondgezondheid heeft invloed op de algehele gezondheid. Daarom wordt er in de tandartsenpraktijk veel zorg besteed aan preventie en mondhygiëne.

Indien doorverwijzing naar een specialist nodig is, verwijst de tandarts door naar een specialist en blijft als regisseur van het mondzorg team betrokken bij de patiënt. Voor specialistische behandelingen wordt samengewerkt met een aantal gerenommeerde endontologen, implantologen, parodontologen, kaakchirurgen en orthodontisten.

De praktijk

Leidse Hout Tandartsen & Mondhygiënisten biedt tandheelkundige zorg en mondhygiëne voor het hele gezin in een ontspannen, plezierige omgeving. Een pijnvrije behandeling en een mooie, tevreden glimlach bij uw vertrek zijn onze missie. Kwaliteit in onze dienstverlening is vanzelfsprekend; wij hanteren de modernste technieken en worden voortdurend bijgeschoold. Ook voor esthetische orthodontie kunt u bij ons terecht. 

Mondhygiëne praktijk

We hebben een uitgebreide praktijk voor mondhygiëne. Met ervaren mondhygienisten en preventieassistenten. 
De praktijk voor mondhygiëne kan door iedereen worden bezocht voor een behandeling. Ook voor patiënten die bij een andere tandarts zijn ingeschreven. De behandelgegevens worden dan gedeeld met de eigen tandarts.

Meer lezen

Spoeddienst

Is de praktijk gesloten en is er sprake van zeer ernstige klachten, dan kunt u contact opnemen met de spoedtandarts. 

In het weekend en op feestdagen kunt u contact opnemen met de Tandartsspoedpraktijk op telefoonnummer 0900-8602.

Doordeweeks buiten onze reguliere praktijkuren kunt u via onderstaande link contact opnemen met de dienstdoende tandarts.

Naar SPOEDDIENST

Openingstijden

Maandag: 8.00 - 17.00 uur
Dinsdag: 8.00 - 17.00 uur
Woensdag: 8.00 - 17.00 uur
Donderdag: 8.00 - 21.30 uur (avondopening)
Vrijdag: 8.00 - 17.00 uur

Voor spoedeisende klachten tijdens openingstijden kunt u  telefonisch contact met ons opnemen. U kunt dan vaak dezelfde dag nog terecht met uw klachten.

Ons team

Een plezierige omgang met onze patiënten staat hoog in ons vaandel. Kwaliteit in onze dienstverlening is vanzelfsprekend; wij hanteren de modernste technieken en worden voortdurend bijgeschoold. Tevens onderhouden wij goede contacten met diverse tandheelkundige specialisten in de regio voor een spoedige doorverwijzing indien dat nodig blijkt te zijn.

Vincent Groeneveld

Tandarts 
BIG 39045444902

Rob Snoep

Tandarts
BIG 39023980202

Liza van Leesten

Tandarts 
BIG 19921709002

Britt Zappeij

Tandarts
BIG 09933611402

Amir Abd Rabou

Tandarts
BIG 69926328702

Joyce Barnhoorn

Tandarts
BIG 79931867502

Guido Jonker

Tandarts
BIG 89932687102

Tineke Rozendal

Mondhygiënist

Puna Farooq

Mondhygiënist
BIG 99932506679

Britte de Wilde

Mondhygiënist
BIG 99931714679

Suzanne Poortman

Paro-preventieassistent

Lena Meeldijk

Tandartsassistent & preventieassistent

Dina Leergaard

Tandartsassistent

Yvonne Langeveld

Tandartsassistent

Monique Heemskerk

Tandartsassistent

Pietie Star

Tandartsassistent

Edina Bibuljica

Tandartsassistent

Saskia Teleng

Tandartsassistent

Eva Staal

Tandartsassistent

Anita Melkonian

Tandartsassistent

Brittney de la Rie

Tandartsassistent

Een afspraak maken

Wilt u gebeld worden voor een afspraak, vul dan uw gegevens in op het afsprakenformulier en klik op 'Versturen'. De assistente neemt dan spoedig contact met u op voor het plannen van een afspraak.

Wilt u overdag telefonisch een afspraak maken? Neemt u dan contact op met de assistente, telefoon: 071-5171628. De assistente is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdag tot 16.30 uur. Van 13.00 uur tot 13.30 uur zijn wij met pauze.

Komt u voor de eerste keer? Neem dan een geldig legitimatiebewijs en uw verzekeringspas mee. Wij zijn als zorgverlener verplicht om het burgerservicenummer (BSN) van iedere patient in onze administratie op te nemen en uw identiteit te controleren. 

Bent u verhinderd en wilt u uw afspraak verzetten of afzeggen? Doe dat dan minimaal 48 uur van tevoren door een e-mail te sturen naar balie@leidsehouttandartsen.nl. Zo voorkomt u dat uw gemiste afspraak in rekening wordt gebracht.

Ons adres: Houtlaan 59, 2334 CK Leiden.

Uw Privacy

Wij verwerken medische gegevens van onze patiënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens hebben wij privacy hoog in het vaandel staan. In onze privacyverklaring kunt u lezen welke persoonsgegevens wij verwerken en waarvoor. Tevens staat in de privacyverklaring opgenomen welke rechten u hebt. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u contact opnemen met de praktijk. Onze Privacyverklaring is via onderstaande link te downloaden.

Bel mij voor een afspraak

Tandheelkunde in het nieuws

In deze rubriek houden we u op de hoogte van actuele tandheelkundige artikelen in de media.

Flossen tegen Alzheimer uit De Volkskrant | september 2019 (copyright: De Volkskrant)

Kunst in de praktijk

De praktijk heeft ook artistieke patiënten. Hun talent verdient een podium in onze praktijk. De nieuwe expositie is binnenkort in de praktijk te bekijken. De schilderijen zijn te koop. Meer info: aan de balie.